Jij houdt van reizen? Uiteraard, maar ben je ook whisky-liefhebber? Ja? Dan is dit waarschijnlijk jouw droombaan: de wereld over reizen om whisky te promoten én te proeven!

Het Schotse whiskymerk is namelijk op zoek naar een Global Drinks Ambassador. Niet alleen de baan is bijzonder, maar ook de sollicitatieprocedure is een droom voor whiskydrinkers.

De sollicitatieprocedure

De sollicitatieprocedure bestaat uit drie rondes, waarbij je in de eerste ronde een eigen drankje moet creëeren bestaande uit Grant’s whisky en nog twee andere ingrediënten. Het recept moet op Instagram gedeeld worden met de hashtag #Grantsinterview en uit deze aanmeldingen worden 250 kandidaten gekozen.

In de tweede ronde zullen de uitverkozen 250 kandidaten vervolgens een formulier moeten invullen en de twintig die híer weer het meest uitspringen worden uitgenodigd om twee nachten door te brengen in Duffton, het Schotse dorp waar de whisky is ontstaan. Hier zul je op de proef worden gesteld middels verschillende opdrachten.

Hierna kunnen de laatste drie overgebleven kandidaten alvast een beetje proeven van de baan door in verschillende landen de whisky te promoten. Er is voor elke finalist een speciale reis van drie landen samengesteld. De opties zijn: Scandinavië-Zuid-Afrika-Colombia, Polen-Israël-India, of Rusland-Taiwan-Frankrijk. Hierna zal de keuze gemaakt worden wie dé baan krijgt, en wát voor één!

Is dit jouw droombaan?

Wacht dan vooral niet te lang, want je kunt je meedingen tot 31 augustus. Meer info vind je via deze link!

Bron: LADBIBLE