Guys, het is zover! De jaarlijkse FHM500 van FHM is weer van start. De erelijst met de 500 mooiste vrouwen van Nederland zal op 24 mei tijdens het lanceringsevenement bekend worden gemaakt. Eerdere winnaressen waren onder andere Tess Milne, Kim Feenstra en vorig jaar ging Nochtli Peralta Alvarez met de titel aan de haal.

Vorig jaar bereikte ze met hun campagne meer dan zes miljoen mensen via social media. Het magazine zal eind mei gelanceerd worden op het FHM500-event in The Butcher Social Club in Amsterdam.

Vanaf vandaag kun je op FHM500.nl door middel van stemmen via Facebook, WhatsApp, Twitter en Instagram stemmen op je favoriete vrouw. Daarnaast zal de ranking worden bepaald aan de hand van een Versus battle op de site en door een jury bestaande uit leden van de FHM-redactie. Deze drie pijlers bepalen samen de uiteindelijke ranking van de FHM500!

Uiteraard hebben wij al een klein kijkje genomen, waarvan je hieronder een klein resultaat ziet.. Zeg het maar guys, wie is jullie favoriet?!