De afgelopen jaren zijn er aan de lopende band toffe horrorfilms verschenen maar helaas krijgen deze films niet altijd de aandacht die ze verdienen. Daarom hebben we er hieronder een paar op een rijtje gezet die je kunt streamen bij Videoland en die zeker de moeite waard zijn om een keer te kijken! Want laten we eerlijk zijn, er gaat niks boven een avondje moordlustige psychopaten die de meest gruwelijke dingen uitvoeren..

The cabin in the woods

Vijf vrienden gaan op vakantie naar een afgelegen huisje in de bossen. Wat zij niet weten, is dat het hutje deel uitmaakt van een geheim, wereldwijd project. Langzamerhand ontdekken ze de grimmige waarheid achter de cabin. Bekijk The cabin in the woods hier!

Acteurs: Chris Hemsworth, Kristen Connolly, Anna Hutchison
Regisseur: Drew Goddard

The Possession

Een jong meisje koopt een antieke doos bij een tuinwinkel, onwetende dat hierin een kwaadaardige oude geest leeft. De vader van het meisje gaat samen met z’n ex-vrouw vervolgens op zoek naar een manier om de vloek op hun kind te beëindigen. Bekijk The Possession hier!

Acteurs: Jeffrey Dean Morgan, Kyra Sedgwick, Natasha Calis
Regisseur: Ole Bornedal

The Last Exorcism

Cotton Marcus is de zoon van een predikant en is van jongs af aan erop getraind om in diens voetsporen te treden. Wanneer hij gebeld wordt voor zijn eerstvolgende duiveluitdrijving besluit hij om samen met een producent een documentaire hierover te maken. Bekijk The Last Exorcism hier!

Acteurs: Ashley Bell, Iris Bahr, Patrick Fabian
Regisseur: Daniel Stamm

House at the End of the Street

Nadat Elissa (Jennifer Lawrence) is verhuisd met haar moeder naar een klein dorpje is ze getuige van een ongeluk dat heeft plaatsgevonden in een huis aan het einde van de straat. Wanneer ze bevriend raakt met een jongen die de enige overlevende is van het ongeval neemt het verhaal een rare wending. Bekijk House at the End of the Street hier!

Acteurs: Elisabeth Shue, Jennifer Lawrence, Max Thieriot
Regisseur: Mark Tonderai

https://www.youtube.com/watch?v=w16stVhviHc

The Awakening

In 1921 wordt Engeland overweldigd door het verlies en de rouw van de Eerste Wereldoorlog. Hoax exposer Florence Cathcart bezoekt een school om de waarnemingen van een spook in de gedaante van een kind kindspook te verklaren. Wanneer de ‘vermisten’ zichzelf echter beginnen te laten zien begint Florence aan haar geloofsovertuigingen te twijfelen. Bekijk The Awakening hier!

Acteurs: Rebecca Hall, Dominic West, Imelda Staunton
Regisseur: Nick Murhpy

Deze content is tot stand gekomen in samenwerking met Videoland.