Een unieke kans voor filmliefhebbers die een paar miljoen over hebben. Het huis waarin scènes uit ‘The Godfather’ en ‘The Bodyguard’ zijn gefilmd staat te koop voor een slordige 117 miljoen euro!

De luxueuze villa in Beverly Hills kreeg de naam ‘The Beverly House’ mee en werd in 1927 ontworpen door meester-architect Gordon Kaufmann, ook bekend van de Hoover Dam en het Hollywood Palladium.

Het prestigieuze ‘Beverly House’ verscheen daarnaast in onder andere ‘The Bodyguard’ en ‘The Godfather’. In die laatste doet het huis dienst als decor voor de iconische scène met de afgehakte paardenkop.

Voor de vraagprijs van 135 miljoen dollar krijgt de koper volgens Top Ten Real Estate een halve hectare landgoed met maar liefst 19 slaapkamers, 29 badkamers, een tennisveld, twee bioscoopzalen, een twee verdiepingen tellende bibliotheek, een balzaal, een biljartkamer, een dinerruimte en een luxueuze wellness. Indien de potentiële koper de volledige vraagprijs biedt, wordt ‘The Beverly House’ het duurste huis van Los Angeles. De foto’s van de villa check je hieronder:

Bron: AD.nl