Vloggen loont, dat bewijst Enzo Erkelens – beter bekend als Enzo Knol – maar weer eens. Met zijn 1,9 miljoen volgers harkt de Drenthenaar naar verluidt zo’n €800.000 binnen, en dat alleen aan zijn YouTube views. Tel daar nog even wat gesponsorde items bij op en we kunnen er rustig vanuit gaan dat ie de miljoen in het jaar wel aantikt.

De bolides van Enzo Knol

Op Autoblog kwam hij al verschillende keren voorbij met zijn nieuwe bolides. Nadat hij vorig jaar zijn Tiguan verkocht en er een Panamera 4S voor in de plaats nam, komt Knol eindelijk bij zinnen en acht hij de tijd rijp om het VAG-nest te verlaten.

Jeep Grand Cherokee Trackhawk

Jawel, uitgerekend Enzo Knol trok gisteren het doek van zijn nieuwe Jeep Grand Cherokee Trackhawk. Dit ronduit krankzinnige gevaarte is in feite een simpele SUV van Jeep, maar heeft onder de motorkap het magistrale 6,2-liter Hemi-blok van de Challenger Hellcat. In simpele termen betekent dit dat Knol liefst 707 pk en 875 Nm onder zijn billen heeft. De auto schiet in een onvoorstelbare 3,7 seconden naar de 100 km/u en heeft een topsnelheid van 290 km/u.

Volgens de kentekencheck heeft de auto liefst 239.142 euro gekost. Check de 35 minuten lange video hieronder. Wil je skippen naar het moment dat de auto geshowd wordt skip dan even naar minuut 11;