Laat het nu toevallig ook nog eens meer dan prima weer zijn om in een dergelijke auto te rijden! We hebben ondertussen veel variaties op de VW Polo GTI voorbij zijn komen de afgelopen jaren maar we moeten toch wel zeggen dat dit de meest bijzondere custom made editie is die we tot nu toe hebben gezien..

Het autobedrijf Custom Dreams, gelegen in Purmerend, bedacht deze VW Polo GTI Beach Edition en zo gezegd zo gedaan, enkele maanden later was het eindresultaat daar. Niet alleen het dak hebben ze eraf gehaald maar zo is de auto ook met twee centimeter verlaagd, kreeg het een nieuw setje velgen, een andere uitlaat en is het hele interieur onder handen genomen met onder ander vier nieuwe Recaro Sportster CS stoelen.

Allemaal heel leuk en aardig maar als je er de openbare weg niet mee op mag heb je er als nog niks aan. Dus gingen de jongens van Custom Dreams langs het RDW en niet veel later werd de wagen goedgekeurd voor gebruik. Mocht je binnenkort dus een keer richting Scheveningen gaan, kijk dan niet gek op als er een VW Polo GTI zonder dak je voorbij komt scheuren..