Toen de 27-jarige Alun Griffiths uit Engeland wakker werd na een avondje drinken checkte hij zijn telefoon waarop te zien was dat hij meerdere gesprekken had gemist en minder vrolijke berichten van zijn vriendin had ontvangen. Hij was namelijk niet thuis gekomen, maar was samen met een vriend in een dronken bui op het vliegtuig te stapt naar het Spaanse eiland Mallorca.

Alun ging dinsdag de deur uit om een biertje te drinken met een groep vrienden. In een melige bui opperde Alun om naar het vliegveld te gaan en te kijken welke vluchten er beschikbaar zouden zijn.

Samen met een van zijn vrienden, Nigel, vertrok hij naar Cardiff Airport om bij aankomst een vlucht naar Palma te boeken. Het duo viel tijdens de vlucht in slaap en werd wakker op het Spaanse eiland.

Er is ook een Palma in Italië, dus we wisten niet zeker in welk land we wakker zouden worden”, zegt Alun tegen The Sun. Zijn familie had niet door dat hij weg was tot zij snapchats zagen van de shirtloze Alun op het zonnige eiland Mallorca.

Alun Griffiths (Links) en zijn vriend Nigel Lewis (rechts)

Bron: telegraaf