De identiteit van de vrouw is nog niet bekend maar het gaat vermoedelijk om een Ierse vrouw die onlangs bij een autoverhuurbedrijf in Zürich een exclusieve Lamborghini Huracán Spyder ter waarde van zo’n €278.000 heeft gestolen. De vrouw gaf bij het bedrijf aan dat ze de auto wilde huren voor een zakentripje naar Straatsburg in Frankrijk, echter is ze nooit meer teruggekomen en nu is er een beloning van circa €4500 uitgereikt voor de gene die de gouden tip kan geven.

Het verhuurbedrijf genaamd Schweiwiller Automotive Luxury Car Rental wist gelijk dat er iets aan de hand was toen de huurster niet terugkeerde op het afgesproken tijdstip. Met behulp van gps-tracking hebben ze geprobeerd de locatie van de Lamborghini op te zoeken waaruit bleek dat de sportwagen een reis van ruim 1000 kilometer had gemaakt van Zürich naar Straatsburg en vervolgens via Dover naar Londen is gegaan. Dit was echter het laatste wat is vernomen van de auto en ontbreekt momenteel elk spoor van de peperdure Lambo.

Het lijkt erop dat de vrouw valse identiteitspapieren heeft laten zien bij het verhuurbedrijf Scheiwiller die ondertussen een beloning heeft uitgereikt van 5000 Zwitserse franken (circa 4500 euro) aan de vinder van de Lamborghini. Momenteel is de Zwitserse politie ook ingeschakeld die vermoedt dat er mogelijk sprake is van een tussenpersoon die de auto naar Engeland heeft weten te smokkelen. In Engeland is er inmiddels ook een klopjacht geopend gezien velen wel de beloning zouden willen opstrijken, geef ze eens ongelijk. Of de sportwagen zich nog in Londen bevindt is onzeker omdat waarschijnlijk de gps-transponder is verwijderd, maar mocht je toevallig in de buurt zijn en een exclusieve Lamborghini Huracán Spyder tegen het lijf lopen. Hij ziet er ongeveer zo uit

Bron: AD