Hadden we het vorige maand nog over de espressomachine voor in de auto komen we nu deze volledig portable Nespressomachine tegen! Want ja, waarom zou je je dagelijkse routines de deur uit doen als je op pad bent?!

KLEIN, LICHT & SLIM
Het maakt niet uit als u een paar uur weg gaat of een hele nacht, ruimte en gewicht zijn belangrijke zaken als u uw reis spullen selecteerd. Minipresso is ontworpen om het kleinste en lichtste en meest veelzijdige espresso machine te zijn. Het is ook de eerste die ook nog een espresso kopje ingebouwd heeft.

Wacaco MiniPresso NS, Klein & handzaam!

Met Wacaco MiniPresso NS ben je verzekerd een een geweldige esppresso waar je ook bent. Het is ook de eerste die ook nog een espresso kopje ingebouwd heeft. Met behulp van een semi-automatisch zuiger worden kleine hoeveelheden water geinjecteerd in de coffee adapter. Na een paar keer drukken wordt de juiste druk bereikt. Een rijke volle espresso wordt geproduceerd.

Ook zonder stroom te gebruiken

Omdat deze met de hand bediend wordt ben je vrij om overal van je koffie of espresso te genieten. Verschillende water tanks zijn leverbaar zodat je ook een ristretto of café lungo kunt maken.

  • Ristretto – 13 maal drukken
  • Espresso – 18 maal drukken
  • Coffee – 28 maal drukken

Het voordeligst bestel je hem hier bij Amazon voor $58.00!

Bron: Hiconsumption