Dachten wij als moderne man dat we de vrouwen onder andere imponeerde met een brute sixpack en een dikke portemonnee, blijkt uit recent onderzoek dat we er behoorlijk naast zitten.

Wat vinden vrouwen aantrekkelijk?

Opvallend is dat er een behoorlijk verschil is tussen wat vrouwen echt aantrekkelijk vinden en wat mannen denken dat vrouwen in Nederland aantrekkelijk vinden. Want wat blijkt uit het recent Nederlands onderzoek van AXE: 90% vrouwen vinden mannen aantrekkelijk als zij comfortabel met zichzelf zijn. Sterker nog, uit het onderzoek komt naar voren dat maar liefst 85% van de ondervraagde vrouwen vinden dat de sterke, ruige machoman niet past in het beeld van hun ideale man.

Ruim 50% van de dames omschrijft de meest aantrekkelijke man als vurig, betrouwbaar en tevreden met wie hij is. In de opvallende, nieuwe campagne AXE roepen ze daarom mannen over de hele wereld op om op zoek te gaan naar wat hen uniek maakt, dit te claimen en hier trots op te zijn!

Be yourself, find your magic!

Afstappen van de stereotypering van de ‘traditionele man’, dát is het advies. Ga opzoek naar wat jou uniek maakt, claim het en wees er trots op! Find your magic!

Check hieronder ook de commercial van AXE, welke hier geniaal op inspeelt.

https://www.youtube.com/watch?v=nJ7asZt_KZE