Zin in een onvergetelijke trip die nog eens gratis is ook? Dan hebben we goed nieuws! Ter ere van de nieuwe Boeing 737-800 van Transavia maak je namelijk kans op een reis naar de Boeing-fabriek in Seattle. Of je nou fan van vliegtuigen bent of niet, dit wil je.. en wel hierom;

Gratis trip naar Seattle voor twee personen!

Natuurlijk reis je niet alleen en mag je iemand naar keuze meenemen. Samen vlieg je naar Seattle, waar je verblijft in een luxe hotel. In Seattle worden jullie meegenomen op een indrukwekkende, tweedaagse tour in de enorme Boeing-fabriek: het grootste gebouw ter wereld! Deze tour geeft je een uniek kijkje achter de schermen bij ’s werelds grootste luchtvaartfabrikant. Natuurlijk krijg je ook de kans om Seattle te ontdekken. Ook niet onbelangrijk, want daar gaat het tenslotte om: aan het einde van de trip vlieg je als één van de eersten in de nieuwe Boeing weer naar huis.

Transavia bepaalt aan de hand van ‘een formule’ wie de gelukkigen zijn, en kans maken is simpel! Geef je op via deze link en wie weet vlieg jij binnenkort naar Seattle… Meedoen kan tot en met 14 februari. Wie neem je mee?!

Foto: Maurtis Vink